Ekipa

MATEJ AVANZO Direktor

Matej Avanzo je nekdanji direktor marketinga ter članskih reprezentanc na Košarkarski zvezi Slovenije, eden vodilnih organizatorjev EP do 20 let v letih 2007 in 2012 ter EuroBasketa 2013, aktualni direktor rokometnega kluba Gorenje Velenje, član sveta Fundacije za šport ter tekmovalne komisije FIBA Europe.

Kljub mladosti se ponaša z bogatimi izkušnjami na področju marketinga, komunikacije ter organizacije, z inovativnimi pristopi pa prepriča tudi tiste, ki imajo raje, da je vse »tako kot lani«. Mož besed in dejanj z glavo za novosti in norosti, organizacijski guru z občutkom sprejemanja zanesljivih odločitev.


matej.avanzoping@sportanzopong.com
+386 41 207 384

WALTER JEKLIN Direktor športa, svetovalec, partner

Walter Jeklin je nekdanji slovenski košarkarski reprezentant, športni direktor slovenske in poljske članske reprezentance, predsednik košarkarskega kluba Polona 2011, direktor BC Zielona Gora, aktualnih poljskih košarkarskih prvakov, ki so v sezoni 2015/16 sodelovali v elitni Evroligi, in trenutni direktor KK Sixta Primorske.

S preudarnostjo in premišljenostjo Walter prinaša stabilnost ter odgovornost, z izjemnimi izkušnjami, ki si jih je pridobil v košarki kot igralec in funkcionar, pa vselej pravilno odločitev. Organizacijo športnih priprav ima v malem prstu, za njegovo odlično poznavanje športa pa še vedno išče primerno besedo v slovarju. Slovenskem in poljskem.

walter.jeklinping@sportanzopong.com
+386 31 632 781

ANŽE BLAŽIČ Direktor komunikacij in dogodkov, partner

Anže Blažič je nekdanji športni novinar, predstavnik za odnose z javnostmi na Košarkarski zvezi Slovenije ter vodja komunikacij evropskega prvenstva do 20 let 2012 ter EuroBasketa 2013. Kot človeku akcije mu za klienta nikdar ne bo težko delati celo noč, ga prepričati z idejami ter argumentirati sleherni korak pri snovanju kakovostne komunikacije.

V svojem dozdajšnjem delu je pustil velik pečat na področju poznavanja in vodenja komunikacij v športu ter razvoju družbenih omrežij, odlikuje pa ga tudi smisel za organizacijo vrhunskih dogodkov. Z mladostno norostjo obožuje organizacijo akcij »ad hoc« ter iskanje kreativnih rešitev za komuniciranje »out of the box«.

anze.blazicping@sportanzopong.com
+386 51 616 685

ANDREJA POTOČNIK Vodja projektov

andreja.potocnikping@sportanzopong.com
+386 31 383 703

ALJAŽ MOČNIK Vodja projektov

aljaz.mocnikping@sportanzopong.com
+386 31 726 700