Ekipa

MATEJ AVANZO Direktor

Matej Avanzo je nekdanji direktor marketinga ter članskih reprezentanc na Košarkarski zvezi Slovenije, eden vodilnih organizatorjev EP do 20 let v letih 2007 in 2012 ter EuroBasketa 2013, aktualni direktor rokometnega kluba Gorenje Velenje, član sveta Fundacije za šport ter tekmovalne komisije FIBA Europe.

Kljub mladosti se ponaša z bogatimi izkušnjami na področju marketinga, komunikacije ter organizacije, z inovativnimi pristopi pa prepriča tudi tiste, ki imajo raje, da je vse »tako kot lani«. Mož besed in dejanj z glavo za novosti in norosti, organizacijski guru z občutkom sprejemanja zanesljivih odločitev.


matej.avanzoping@sportanzopong.com
+386 41 207 384

WALTER JEKLIN Direktor športa, svetovalec, partner

Walter Jeklin je nekdanji slovenski košarkarski reprezentant, športni direktor slovenske in poljske članske reprezentance, predsednik košarkarskega kluba Polona 2011, direktor BC Zielona Gora, aktualnih poljskih košarkarskih prvakov, ki so v sezoni 2015/16 sodelovali v elitni Evroligi, in trenutni direktor KK Sixta Primorske.

S preudarnostjo in premišljenostjo Walter prinaša stabilnost ter odgovornost, z izjemnimi izkušnjami, ki si jih je pridobil v košarki kot igralec in funkcionar, pa vselej pravilno odločitev. Organizacijo športnih priprav ima v malem prstu, za njegovo odlično poznavanje športa pa še vedno išče primerno besedo v slovarju. Slovenskem in poljskem.

walter.jeklinping@sportanzopong.com
+386 31 632 781

ANŽE BLAŽIČ Direktor komunikacij in dogodkov, partner

Anže Blažič je nekdanji športni novinar, predstavnik za odnose z javnostmi na Košarkarski zvezi Slovenije ter vodja komunikacij evropskega prvenstva do 20 let 2012 ter EuroBasketa 2013. Kot človeku akcije mu za klienta nikdar ne bo težko delati celo noč, ga prepričati z idejami ter argumentirati sleherni korak pri snovanju kakovostne komunikacije.

V svojem dozdajšnjem delu je pustil velik pečat na področju poznavanja in vodenja komunikacij v športu ter razvoju družbenih omrežij, odlikuje pa ga tudi smisel za organizacijo vrhunskih dogodkov. Z mladostno norostjo obožuje organizacijo akcij »ad hoc« ter iskanje kreativnih rešitev za komuniciranje »out of the box«.

anze.blazicping@sportanzopong.com
+386 51 616 685

ANDREJA POTOČNIK Vodja projektov

Andreja Potočnik je svojo športno pot začela pod košarkarskimi koši in jo ob selitvi v Ljubljano nadaljevala kot novinarka in urednica športnih spletnih strani. Sooblikovala je dopoldanski program na radiu, nogometno oddajo Naš nogomet in studijski program pred evroligaškimi tekmami. Z ekipo Sportanza se je prvič srečala v času EuroBasketa 2013. Izkušnje je nabirala v večletnem delu za Nogometno zvezo Slovenije, se izurila v grafičnem oblikovanju in vodila evropski projekt o ločevanju odpadkov.

Ima celosten pogled na podane izzive, kar skupaj s komunikativnostjo in organiziranostjo ter hkrati prilagodljivostjo doprinese k izvirnim rešitvam za vsakega naročnika. Kot se za žensko spodobi, predstavlja enega od stebrov ekipe, ki ji je vselej zvesta.

andreja.potocnikping@sportanzopong.com
+386 31 383 703

Tine Ružič Vodja projektov

Tine Ružič je s športom, predvsem košarko, povezan že od malih nog. Ljubezen do pisanja in novinarskega dela je veliko pripomogla k temu, da je svojo študijsko pot posvetil novinarstvu, v času šolanja pa ga je pot vodila na Košarkarsko zvezo Slovenije. Poprej je deloval na portalih prostimet.com in kosarka.si. Sodeloval je pri številnih projektih slovenske krovne košarkarske organizacije, leta 2013 pa je bil tudi del domačega EuroBasketa 2013. Po odhodu iz KZS je aktivno pomagal pri Košarkarskem društvu Ilirija, na začetku leta 2017 pa se je pridružil ekipi Sportanza.

V vsak projekt se podaja z odprto glavo, saj se zaveda, da se preko izkušenj posameznik največ nauči. S svojo mladostjo in kreativnimi idejami veliko pripomore k izvedbi projektov, ki se jih vselej loti odgovorno in vestno.

tine.ruzicping@sportanzopong.com
+386 40 705 424

TJAŠA PAVLIČ Vodja pisarne

Tjaša Pavlič je v šport vpeta že celotno življenje. Košarka in smučanje sta vedno bili njeni prvi ljubezni. V obeh je aktivna še danes, v smučanju kot učiteljica, v košarki pa kot pomožna sodnica. Na Fakulteti za družbene vede je diplomirala na smeri novinarstva. Njena poslovna žilica je bila premočna, zato se je odločila, da študij nadaljuje na Ekonomski fakulteti, kjer zaključuje magisterij. Ob koncu srednje šole je začela aktivno pomagati pri tekmah slovenske košarkarske reprezentance in drugih košarkarskih projektih, med drugim tudi na EuroBasketu 2013.

V času študija se je preizkusila tudi v pisanju različnih vrst vsebin za različne medije, vendar pa je ugotovila, da sta strast do organizacije dogodkov s pridihom urejanja različne papirologije njena prva strast.

tjasa.pavlicping@sportanzopong.com
+386 41 436 122

ALJAŽ MOČNIK VODJA PROJEKTOV

Aljaž Močnik je bil od osnovnošolskih let zapisan košarki. Četudi se je vseskozi izobraževal v tehniški smeri, ga je vselej mikala pisana beseda, ki je z leti prerasla smisel hobija. Je nekdanji novinar portala prostimet.com ter nekdanji glavni urednik portala kosarka.si. Osem let je sodeloval pri številnih projektih Košarkarske zveze Slovenije. Bil je predstavnik za odnose z javnostmi ženskih reprezentanc, državnega prvenstva v košarki 3x3, FIBA košarkarskega tabora v Postojni, mednarodnega reprezentančnega turnirja Slovenia Ball v Slovenj Gradcu, pomočnik predstavnika za odnose z javnostmi v moški članski reprezentanci, ob tem pa skrbel tudi za medijsko prepoznavnost domačih tekmovanj. Bil je udeležen v največji slovenski športni dogodek EuroBasket 2013, leta 2015 pa kot predstavnik za odnose z javnostmi skrbel za prepoznavnost EP za dekleta do 20 let v Celju.

Skozi različne projekte se je dodobra spoznal s športno fotografijo, tuje mu niso niti kamere, postprodukcija ali grafično oblikovanje. Pri delu vselej išče nove izzive. Ne boji se podati v nova, (še) neraziskana področja, v kolikor oceni, da lahko tam s svojim znanjem pomaga. Pozoren je na (vizualne) detajle. Njegovo vodilo pri projektih ni »čim več«, pač pa »čim bolje«.

aljaz.mocnikping@sportanzopong.com
+386 31 726 700