Športne priprave

Sportanzo je prva tovrstna agencija za organizacijo vrhunskih športnih priprav za različne kolektivne športe v Sloveniji, ki za vse klubske in reprezentančne ekipe različnih starostnih kategorij ter obeh spolov zagotavlja kakovostne nastanitve in trenažne procese v vrhunskih športnih kapacitetah v Sloveniji z možnostjo organizacije pripravljalnih tekem po izjemno ugodnih cenah.

Kot ekskluzivni evropski partner agencije Atlas Sports Peking, ene najvplivnejših športnih agencij v Aziji, ponujamo odlične pogoje za pripravo izbranih vrst vseh starostnih kategorij in članskih ekip na Kitajskem, vselej s sodelovanjem na različnih kakovostno organiziranih turnirjih, na katerih gostujejo ekipe s celega sveta. Hkrati vsem azijskim ekipam ponujamo storitve organizacije vrhunskih priprav s Slovenijo kot idealno destinacijo v središču stare celine.

Naša vizija je Slovenijo zaradi odlične lege, izjemne infrastrukture in s tem velikega potenciala za razvoj, postaviti na svetovni zemljevid športnega turizma, ki ponuja dobre pogoje v prijetnem okolju, obdanem z neokrnjeno naravo, po zelo konkurenčnih cenah, obenem pa nadaljevati z izmenjavo športnih ekip med Evropo in Kitajsko, ki zagotavljajo odlično primerjavo kakovosti na mednarodni ravni. 


SPORTANZO PRIPRAVE ZA ŠPORTNE EKIPE - BROŠURA

Reference

  • Košarkarski klub AEK Atene
  • Košarkarski klub Banvit Bandirma
  • Košarkarski klub Jiangsu Dragons
  • Košarkarski klub Lokomotiv Kuban
  • Moška košarkarska reprezentanca Kitajske U17
  • Ženska košarkarska reprezentanca Kitajske U17
  • Moška odbojkarska reprezentanca Kitajske U21
  • Rokometni klub Gorenje Velenje

Izkušnje

JIANJUN WANG, trener moške košarkarske reprezentance Kitajske do 17 let:
“V Kranjski Gori smo odigrali tri tekme s slovensko reprezentanco. Šlo je za dobre tekme, iz katerih smo potegnili številne pozitivne stvari. Poleg tega smo opravili kar nekaj uspešnih treningov. Hotel in telovadnice v Kranjski Gori so zelo dobre, tako da lahko rečem, da smo bili zelo zadovoljni z našimi pripravami.”

JIANXIN LI, trener ženske košarkarske reprezentance Kitajske do 17 let:
“Priprave v Kranjski Gori so bile uspešne, dobro smo trenirali, kar nam je omogočala tudi dobra infrastruktura. Odigrali smo tri tekme s Slovenijo in prikazali dobre predstave.”

FOTIOS KATSIKARIS, trener Košarkarskega kluba Lokomotiv Kuban:
”Zelo sem vesel, da smo se odločili za priprave v Rogaški. Predstavniki Sportanza in hotela so bili zelo profesionalni in prijazni, tako da smo imeli vse, kar smo potrebovali, prav tako pa je bilo vse, kar smo želeli, realizirano zelo hitro. Hotel je super, prav tako tudi hrana in ostale hotelske storitve. Dvorana ima vso potrebno opremo, da ekipa, kot smo mi, lahko dela na najvišjem nivoju.”

ALEKSEJ SAVRAŠENKO, športni direktor ekipe Košarkarskega kluba Lokomotiv Kuban:
”V imenu košarkarskega kluba Lokomotiv Kuban želim izraziti svojo hvaležnost in se zahvaliti za organizacijo naših priprav v Rogaški Slatini, v Sloveniji. Več kot zadovoljni smo z ravnjo organizacije, storitev, nastanitvijo in športnimi objekti. Velika zahvala gre atašeju, ki nam je bil na razpolago 24 ur na dan, kar je pozitivno vplivalo na naše priprave. Vsi ljudje, ki so bili vpleteni v naše bivanje in organizacijo naših priprav, so nam vedno, ko smo potrebovali pomoč, pomagali. Ne pretiravamo, če rečemo, da so bile to ene izmed najboljših priprav košarkarskega kluba Lokomotiv Kuban. Upamo, da bo sezona 2016/2017 tako uspešna, kot so bile uspešne naše priprave v Rogaški Slatini in upamo, da bomo prihodnje poletje spet prišli na priprave k vam in bili deležni takšnega gostoljubja”

GEORGE CHINAS, športni direktor ekipe Košarkarskega kluba AEK Atene:
”Radi bi se zahvalili za organizacijo priprav v Kranjski Gori. Vse skupaj je bilo dobro načrtovano. Zahvaljujoč trudu Sportanza smo uživali v vsakem trenutku. Rad bi se zahvalil, da ste nam zagotavljali vse, kar smo potrebovali. Rad bi pohvalil tudi atašejko, ki nam je bila v vsakodnevno pomoč in zaradi nje so bile priprave lažje in udobnejše. Prihodnje leto bomo poskušali ponovno priti na priprave k vam.”

JURE ZDOVC, trener Košarkarskega kluba AEK Atene:
”Priprave v Sloveniji so presegle moja pričakovanja. Tukaj smo bili kar dolgo, tako da nam bo težko zapustiti Kranjsko Goro. Vse skupaj je povezano tudi z vremenom. Cilj priprav ni bil samo, da se ekipa fizično pripravi in spozna taktične zamisli, ampak tudi, da se spoznamo med seboj in da se družimo. Mislim, da smo ustvarili dobro podlago za naprej – dobro vzdušje, dobro klimo in kar je najbolj pomembno, da smo priprave v Sloveniji zaključili brez poškodb.”