Športne priprave

Sportanzo organizira vrhunske športne priprave za klubske in reprezentančne kolektive različnih starostnih kategorij. Zagotavlja kakovostne nastanitve in trenažne procese v vrhunskih športnih kapacitetah v Sloveniji z možnostjo organizacije pripravljalnih tekem.

Kot ekskluzivni evropski partner agencije Atlas Sports Peking, ene najvplivnejših športnih agencij v Aziji, ponujamo odlične pogoje za pripravo izbranih vrst vseh starostnih kategorij in članskih ekip na Kitajskem, z možnostjo sodelovanja na mednarodnih turnirjih.

 


SPORTANZO PRIPRAVE ZA ŠPORTNE EKIPE - BROŠURA

Reference

 • Košarkarski klub AEK Atene
 • Košarkarski klub Banvit Bandirma
 • Košarkarski klub Jiangsu Dragons
 • Košarkarski klub Lokomotiv Kuban
 • Moška košarkarska reprezentanca Kitajske U17
 • Ženska košarkarska reprezentanca Kitajske U17
 • Moška odbojkarska reprezentanca Kitajske U21
 • Rokometni klub Gorenje Velenje
 • Rokometni klub Maccabi Rishon Lezion
 • Ženska košarkarska reprezentanca kitajske U16
 • Moška članska košarkarska reprezentanca Ukrajine
 • Moška članska košarkarska reprezentanca Poljske
 • Ženska članska košarkarska reprezentanca Poljske
 • Moška članska košarkarska reprezentanca Gruzije
 • Moška članska košarkarska reprezentanca Romunije
 • Košarkarski klub Gaziantep

Izkušnje

JIANJUN WANG, trener moške košarkarske reprezentance Kitajske do 17 let:
“V Kranjski Gori smo odigrali tri tekme s slovensko reprezentanco. Šlo je za dobre tekme, iz katerih smo potegnili številne pozitivne stvari. Poleg tega smo opravili kar nekaj uspešnih treningov. Hotel in telovadnice v Kranjski Gori so zelo dobre. Bili smo zelo zadovoljni s pripravami.”

JIANXIN LI, trener ženske košarkarske reprezentance Kitajske do 17 let:
“Priprave v Kranjski Gori so bile uspešne. Dobro smo trenirali, kar nam je omogočala tudi dobra infrastruktura. Odigrali smo tri tekme s Slovenijo in prikazali dobre predstave.”

FOTIOS KATSIKARIS, trener Košarkarskega kluba Lokomotiv Kuban:
”Zelo sem vesel, da smo se odločili za priprave v Rogaški Slatini. Predstavniki Sportanza in hotela so bili zelo profesionalni in prijazni. Imeli smo vse, kar smo potrebovali, prav tako pa je bilo vse, kar smo želeli, realizirano zelo hitro. Hotel je super, prav tako tudi hrana in ostale hotelske storitve. Dvorana ima vso potrebno opremo, da smo ahko delali na najvišjem nivoju.”

ALEKSEJ SAVRAŠENKO, športni direktor ekipe Košarkarskega kluba Lokomotiv Kuban:
”V imenu košarkarskega kluba Lokomotiv Kuban želim izraziti svojo hvaležnost in se zahvaliti za organizacijo naših priprav v Rogaški Slatini, v Sloveniji. Več kot zadovoljni smo z ravnjo organizacije, storitev, nastanitvijo in športnimi objekti. Velika zahvala gre atašeju, ki nam je bil na razpolago 24 ur na dan, kar je pozitivno vplivalo na naše priprave. Vsi ljudje, ki so bili vpleteni v naše bivanje in organizacijo naših priprav, so nam vedno, ko smo potrebovali pomoč, pomagali. To so bile ene izmed najboljših priprav košarkarskega kluba Lokomotiv Kuban. Upamo, da bo sezona 2016/2017 tako uspešna, kot so bile uspešne naše priprave.”

GEORGE CHINAS, športni direktor ekipe Košarkarskega kluba AEK Atene:
”Radi bi se zahvalili za organizacijo priprav v Kranjski Gori. Vse skupaj je bilo dobro načrtovano. Zahvaljujoč trudu Sportanza smo uživali v vsakem trenutku. Rad bi pohvalil tudi atašejko, zaradi katere so bile priprave lažje in udobnejše."

JURE ZDOVC, trener Košarkarskega kluba AEK Atene:
”Priprave v Sloveniji so presegle moja pričakovanja. Tukaj smo bili kar dolgo, tako da nam bo težko zapustiti Kranjsko Goro. Cilj priprav ni bil samo, da se ekipa fizično pripravi in spozna taktične zamisli, ampak tudi, da se spoznamo med seboj in da se družimo. Mislim, da smo ustvarili dobro podlago za naprej – dobro vzdušje, dobro klimo in kar je najbolj pomembno, priprave smo zaključili brez poškodb.”

SAAR FRENKEL, trener Rokometnega kluba Maccabi Rishon Lezion:
"Mislim, da smo dosegli vse cilje. Skozi celoten kamp smo napredovali in prepričan sem, da se v Izrael vračamo boljša ekipa od tiste, ki je prišla v Slovenijo. Na visokem nivoju smo odigrali tri pripravljalne tekme. Razmere za trening v Kranjski Gori so zelo dobre - odličen hotel, prijazno osebje, dobra hrana, ustrezna športna dvorana, okolica, tudi vreme nam je služilo. Atašejka je vsakič poskrbela in priskrbela vse, za kar smo prosili. Zame je bil ta kamp zares zelo uspešen." 


RAUL SRUGO, predsednik Rokometnega kluba Maccabi Rishon Lezion:

"Tukaj v Kranjski Gori smo imeli zelo dober trening kamp in priprave na sezono, ki prihaja. Člani štaba so imeli vse pogoje, da so lahko izpeljali kamp uspešno in menim, da so to tudi zelo dobro naredili. Veliko zahvalo moram izreči tudi atašejki, brez katere ta pripravljalni kamp ne bi bil takšen uspeh."